大埔網

大埔網 門戶 查看主題

大埔既後生仔女究竟鐘意玩乜??

發佈者: sunteenage | 發佈時間: 2010-2-8 17:29| 查看數: 4161| 評論數: 39|帖子模式

最新評論

sunteenage 發表於 2010-3-1 10:18:33

好多謝板主既關注!!
我地既組織是有工聯會背景,但純粹為做服務而搞活動!就好似大家報讀工聯會進修中心的課程一樣,大家都不一定持相同政見!服務廣大青少年是我們的最終目的!而至於大家是否參加我們活動大家可以自由選擇!我都見到有朋友參加社民連搞的活動,其實都好有意思,大家都系為青少年出力!我唔希望因為政治因素而影響大家對青少年的關愛!我呢翻說話是我個人立場所說,亦希望大家理解!
Edmund 發表於 2010-3-1 10:41:09
冇問題,你講清楚就可以了
不過睇來你應該係ftu做全職喎,你唔會係梁浩廉嘛?
anyway,但只要講清楚唔好引起其他朋友仔誤會就可以了
sunteenage 發表於 2010-3-1 10:49:55
哈哈,梁浩廉你都識?勁!
不過我唔系咯!
Edmund 發表於 2010-3-1 10:53:29
知佢邊個唔奇~佢近期之放左d banner出來
知唔知佢諗住邊度選呀? 哈~
sunteenage 發表於 2010-3-1 10:56:11
哈,呢個問題我都唔清楚喔,唔好意思!
我主要都系做青少年服務!所以希望你關注我既活動多D,比多D意見!!
Edmund 發表於 2010-3-1 11:00:45
呢度d朋友仔比較慢熱,如果你想搞,最後自己班幹事搞好先,
再試下係度宣傳睇下有冇人lo,冇的正常,有的就係bonus
你搞開都會知唔會依賴網絡的
sunteenage 發表於 2010-3-1 11:08:50
嗯,好多謝你既意見!
我地之前搞既兩個活動班組現在都可以開班,但唔知有無朋友系響呢度留意到的!不過以後既活動我都希望響呢度繼續宣傳!
`唯卡;] 發表於 2010-3-28 12:37:41
唱k同運動同打機x{`
ChunChun 發表於 2010-4-2 18:48:25
運動牙..跳舞牙..同班FD Hea下咁囉
不過..依家無得跳-=''唉~
太和仔 發表於 2010-4-4 23:33:51
食煙飲酒講粗口...都好少做

督波, 跑步, 彈結他就多D
大埔討論區 大埔論壇 給居住大埔和喜歡大埔的人

小黑屋|手機版|Archiver|大埔網 ( 大埔粉絲 ) | 網站地圖

GMT+8, 2018-6-24 20:35 , Processed in 0.438908 second(s), 17 queries , Gzip On.