搜索
大埔網 門戶 查看主題

我想知-.-我算醜還是中等(令仔這詞沒在我字典)

發佈者: 丫材 | 發佈時間: 2009-4-8 20:14| 查看數: 5436| 評論數: 133|帖子模式

最新評論

丫材 發表於 2009-4-12 01:35:35
咁咪幾好-.-
~濠仔~ 發表於 2009-4-12 03:05:34
咁咪幾好-.-
丫材 發表於 2009-4-12 01:35

樓主..真係唔好意思喇~但我只係想講出社會既現實...如果有咩得罪...希望你唔好介意....謝...

tp管理員~濠仔~示
WwW 發表於 2009-4-12 18:43:07
一人少句啦,,我都唔出聲喇=]
WwW 發表於 2009-4-12 18:46:39
「姐係咁囉...你做我個位...你會明白...仲有...我係有諗個多方面...但係唔緊要啦...你地唔明...我唔怪你地...跟本你地連諗野都唔識諗...我又想問...你了解幾多?有時d野..唔好睇表面就話人啦...睇深小小....仲有. ...
(!)嵐`;] 發表於 2009-4-10 19:15

唔好為呢d少事而勞氣喇..
大家講出左自己既心聲已經ok
無必要鬥到你生我死先停=]
WwW 發表於 2009-4-12 18:54:48
你 連 回 我 sms 刀 沒 時 間 ,, 就 知 你 幾 吾 得 閒 ,,, 雖 然 我 系 尼 個 壇  真 系 吾 耐 -0-
刀 見  尼 d 野 吾 小 ,,, 我 覺 得 2 個 刀 有 錯 囉 ,,,
牙 man 就 睇 吾 過 紅 碟 成 日 串 人 ..... 重 有 ...
zoe_1112 發表於 2009-4-10 13:27

好男不與女鬥丫嘛,.,知喇o62t
★`撈麵× 發表於 2009-4-12 23:01:55
標題..i like it.  早排仲有讀書都有比人煩-,-   成班以為自己好型  我1個佢地都5敢打-3-  佢地真係..
丫材 發表於 2009-4-13 19:30:24
96# ★`撈麵×

如果你識我真人你唔會認為標題是我打的
丫材 發表於 2009-4-14 14:25:01
98# 寶寶

因為份人太貪玩....d人認為我低b的~_~'''
丫材 發表於 2009-4-14 14:25:35
拎埋個100佢先-v-
恆b0b0 發表於 2009-4-14 16:41:09
拎埋個100佢先-v-
丫材 發表於 2009-4-14 14:25

100系我既.______."
大埔討論區 大埔論壇 給居住大埔和喜歡大埔的人

手機版|Archiver|大埔網 ( 大埔粉絲 | 網站地圖

GMT+8, 2018-5-21 09:00 , Processed in 0.607854 second(s), 24 queries , Gzip On.

網站由香港網站設計(網頁廣告公司)開發。

快速回復 返回頂部 返回列表