搜索
大埔網 門戶 查看主題

我想知-.-我算醜還是中等(令仔這詞沒在我字典)

發佈者: 丫材 | 發佈時間: 2009-4-8 20:14| 查看數: 5878| 評論數: 133|帖子模式

最新評論

恆b0b0 發表於 2009-4-9 21:57:30
冇呀..... 咁有人針住我 問我又想點
你知啦 我講野咁無情 點知道自己會唔會一句說話 搞到人地自卑到跳樓
紅蝶 發表於 2009-4-9 21:56

邊個針住你= =?
紅蝶 發表於 2009-4-9 21:58:13
邊個針住你= =?
寶寶 發表於 2009-4-9 21:57

唔講邊個.... 等人自行搶帽 (花生)
恆b0b0 發表於 2009-4-9 21:58:51
唔講邊個.... 等人自行搶帽 (花生)
紅蝶 發表於 2009-4-9 21:58

咩系花生?!"
紅蝶 發表於 2009-4-9 21:59:54
咩系花生?!"
寶寶 發表於 2009-4-9 21:58

全句係
食住花生等睇戲
(高登語?)
恆b0b0 發表於 2009-4-9 22:00:37
全句係
食住花生等睇戲
(高登語?)
紅蝶 發表於 2009-4-9 21:59

噢= ="明白
斷估吾系我掛......?"
紅蝶 發表於 2009-4-9 22:04:40
噢= ="明白
斷估吾系我掛......?"
寶寶 發表於 2009-4-9 22:00

我相信你冇興趣搶呢頂帽XD
(!)嵐`;] 發表於 2009-4-9 22:06:57

言語係世界上最具殺傷力o既武器`
有時做人盡量避免講d會令人誤會o既野吾係大家都好咩?
我地係要解決問題吾係增加問題`
我承認`紅蝶姐姐您有時講野係好容易令人誤會同埋打o既言語有點刻薄`
久而久之大家就會覺得您講o既野都吾係好`
咁都係您自己種下左個因先之會有個咁o既果`
您自己都小小有責任.吾係咩?

但紅蝶今次吾係您錯曬`
但的確係您先講左d容易令人誤會o既野先`
人地問您一句您之後想講咩您就吾係咁好語氣咁覺得人地係針對您`
在解釋o既過程之中2方語氣都吾好`
所以吾係全部都係您吾岩`
不過今次您解釋左就好`但下次吾好打d容易令人誤會o既野吧`

講個吾好意思先-_-
恕我直言.如有冒犯請多包容`
我覺得~濠仔~您有小小係吾想搞大件事又吾想惹事生非比人話就偏幫某一面..
吾係第一次了`
我係個壇吾耐.但都見過幾次係咁`
我明白您吾想搞大件事..但您要睇清楚個情況吧?!
引起罵戰o既人係邊個`點都要睇清楚吧?[吾係講今次`]
我知我一個小小o既板主講d咁o既野係冇咩分寸..
但吾講吾得`
我有幾個fd吾想上呢個壇就係咁-____-

我真心相信很多人都想這壇好`
但這樣下去可以嗎?!
紅蝶 發表於 2009-4-9 22:18:30
我承認`紅蝶姐姐您有時講野係好容易令人誤會同埋打o既言語有點刻薄`
久而久之大家就會覺得您 ...
(!)嵐`;] 發表於 2009-4-9 22:06

叫我姐姐 @[email protected]"
有因必有果 我冇責怪任何人去討厭我 或者針對我 基本上我習慣了 =]
不過 明顯睇得到 有人係對人不對事  如果我有心去踩人 大家已經睇過我所作所為
我係一個懶兜圈既人 真心要罵佢既我一早罵佢
其實基本上我已經慢慢將自己說話傷害力減到最低
我都係唔想有人將5P文化大量傳入黎  其實早已經好聲好氣講過一次

講真... 我唔知自己一句令到人地有咩誤會
點解我同樓主講既說話要有個「正義」人士加把口? 如果我踩佢 正義人士就站起來 (?)
如果你睇過果個人 見我一個post 語氣差少少 就插隻腳埋黎
我講一句 佢嘈十句囉  仲去我日誌留言 但唔係講俾我知啵
佢咩企圖我真係唔知喇  可能呢個人要為俾我言論「欺負」過既人伸張正義
要除走我呢條來自高登既害蟲

你講野最中肯 我喜歡XD
唔駛講唔好意思啵
恆b0b0 發表於 2009-4-9 22:43:19
我相信你冇興趣搶呢頂帽XD
紅蝶 發表於 2009-4-9 22:04

好彩-.-"
恆b0b0 發表於 2009-4-9 22:46:14
久而久之大家就會覺得您 ...
(!)嵐`;] 發表於 2009-4-9 22:06

我都覺得...豪仔有少少偏心囉-.-"
大埔討論區 大埔論壇 給居住大埔和喜歡大埔的人

手機版|Archiver|大埔網 ( 大埔粉絲 ) | 網站地圖

GMT+8, 2018-12-13 18:49 , Processed in 0.375394 second(s), 19 queries , Gzip On.

網站由香港網站設計(網頁廣告公司)開發。

快速回復 返回頂部 返回列表