大埔網

大埔網 門戶 查看主題

我想知-.-我算醜還是中等(令仔這詞沒在我字典)

發佈者: 丫材 | 發佈時間: 2009-4-8 20:14| 查看數: 5566| 評論數: 133|帖子模式

最新評論

WwW 發表於 2009-4-10 00:19:29
言語係世界上最具殺傷力o既武器`
有時做人盡量避免講d會令人誤會o既野吾係大家都好咩?
我地係要解決問題吾係增加問題`
我承認`紅蝶姐姐您有時講野係好容易令人誤會同埋打o既言語有點刻薄`
久而久之大家就會覺得您 ...
(!)嵐`;] 發表於 2009-4-9 22:06

呵呵,,終於有個知音人=]
WwW 發表於 2009-4-10 00:23:45
叫我姐姐 @[email protected]"
有因必有果 我冇責怪任何人去討厭我 或者針對我 基本上我習慣了 =]
不過 明顯睇得到 有人係對人不對事  如果我有心去踩人 大家已經睇過我所作所為
我係一個懶兜圈既人 真心要罵佢既我一早罵佢 ...
紅蝶 發表於 2009-4-9 22:18

如果你完全無問題,,
人地點會搵到位入呢?
你可以講一d令人開心同唔開心既野,,
點解你要選擇令人唔開心呢??
其實我諗我唔係第一個話你
點解要人就哂你呢?
與其改變唔到環境,
點解唔改變下自己心態呢?
我唔係有心同你鬥咀!
點解你唔好好反省下自己?
唔係你出到黎社會真係好唔著數...
紅蝶 發表於 2009-4-10 00:37:40
如果你完全無問題,,
人地點會搵到位入呢?
你可以講一d令人開心同唔開心既野,,
點解你要選擇令人唔開心呢??
其實我諗我唔係第一個話你
點解要人就哂你呢?
與其改變唔到環境,
點解唔改變下自己心態呢?
我唔係 ...
maN 發表於 2009-4-10 00:23

罵我唔到 就變到關心我呀?多謝哂啵
一個人點都好 總有機會俾人入位  我好聲好氣同你地講野
大家自己問自己 有冇話我扮哂野 唔駛答我
開唔開心既說話睇個人 如果有人真心而唔係針對去批評我 我會好開心
但我眼見自己根本冇重大錯誤 你識批評我 點解我唔可以批評人呢?
我既批評有幾可 真係針對性去惡評? 我唯一抱歉既只係自己表達能力差
丫材 發表於 2009-4-10 05:42:15

算啦算啦~_~我份人無乜野...想搵野hurt我就等下輩子吧
玩就要玩得起...玩唔起玩黎做咩!?
邊d真邊d假都唔識分唔好話出黎玩~_~你係論壇玩?都無資啦~~~~~唔話邊個(中立觀點)
~濠仔~ 發表於 2009-4-10 07:44:04
我都覺得...豪仔有少少偏心囉-.-"
寶寶 發表於 2009-4-9 22:46

喂....我講到明我今次係企係紅蝶 到架喎....一來..佢真係冇錯...二來佢都冇講d咩呀...就有人認囉...咁可以點先...咁多次...我邊次唔係幫有理個邊先...姐係如果要攪我既...冇問題...但係希望大家明白...紅蝶 有時講d野唔係冇理架...唔好次次都話佢唔岩先啦...會唔會自己諗下自己有冇錯先...我係到講明...我唔係話呀材錯...佢對自己冇信心我明白...但係....如果佢post得相出黎既就唔好話自己...岩唔岩先...好似以我為例...我明知對自己係冇信心架喇...咁咪唔post相囉...就係咁簡單...哩個先係今次件事既重點囉...
p.s呀材及各位...本人就冇話幫邊個...只要有理...我就會幫...事實上紅蝶 佢真係冇錯...係都要話佢錯既...只可以話佢太過激...但係....我既諗法會覺得...太小野...如果小小野都頂唔住...不如唔好做人了...說真的...大家自己想想吧~!
~濠仔~ 發表於 2009-4-10 07:56:30
言語係世界上最具殺傷力o既武器`
有時做人盡量避免講d會令人誤會o既野吾係大家都好咩?
我地係要解決問題吾係增加問題`
我承認`紅蝶姐姐您有時講野係好容易令人誤會同埋打o既言語有點刻薄`
久而久之大家就會覺得您 ...
(!)嵐`;] 發表於 2009-4-9 22:06

姐係咁囉...你做我個位...你會明白...仲有...我係有諗個多方面...但係唔緊要啦...你地唔明...我唔怪你地...跟本你地連諗野都唔識諗...我又想問...你了解幾多?有時d野..唔好睇表面就話人啦...睇深小小....仲有...我每一次做野叫d人唔好嘈既時間...你d人去曬邊呀...咁叻你地做囉...我唔評論大家...但係如果大家係對我有不滿...可以同admin講...我做唔做好閒...咁叻...你地攪囉...我盡心盡力...做野做到死死下...都反壇幫手發貼...可以係比人當係衰人咁睇...你玩埋佢啦...講既野係咁多...!冇野再好講...你地講埋佢啦...~!
VincentLi 發表於 2009-4-10 10:42:51
點解要搞到咁呢??

丫材都係平常人心態...話左自己個樣幾差先..
d人咪唔會踩得咁盡...【但我意思唔係話你個樣唔好...舉個例而已】

但係事件上紅蝶確實無錯...係佢表達方式令人誤會...
希望大家就返件事黎講...唔好話邊個幫邊個...!!

難得有人post相支持下!!
文` 發表於 2009-4-10 12:45:27
- -....
又泥- -...
丫婷~ 發表於 2009-4-10 13:00:25
又開戰啦..`-0-
Bass章 發表於 2009-4-10 13:20:56
大埔討論區 大埔論壇 給居住大埔和喜歡大埔的人

小黑屋|手機版|Archiver|大埔網 ( 大埔粉絲 ) | 網站地圖

GMT+8, 2018-7-17 19:46 , Processed in 0.440646 second(s), 19 queries , Gzip On.