搜索
大埔網 門戶 查看主題

我想知-.-我算醜還是中等(令仔這詞沒在我字典)

發佈者: 丫材 | 發佈時間: 2009-4-8 20:14| 查看數: 5880| 評論數: 133|帖子模式

最新評論

zoe_1112 發表於 2009-4-10 13:27:17
姐係咁囉...你做我個位...你會明白...仲有...我係有諗個多方面...但係唔緊要啦...你地唔明...我唔怪你地...跟本你地連諗野都唔識諗...我又想問...你了解幾多?有時d野..唔好睇表面就話人啦...睇深小小....仲有...我 ...
~濠仔~ 發表於 2009-4-10 07:56

你 連 回 我 sms 刀 沒 時 間 ,, 就 知 你 幾 吾 得 閒 ,,, 雖 然 我 系 尼 個 壇  真 系 吾 耐 -0-
刀 見  尼 d 野 吾 小 ,,, 我 覺 得 2 個 刀 有 錯 囉 ,,,
牙 man 就 睇 吾 過 紅 碟 成 日 串 人 ..... 重 有 佢 打 d 野 令 佢 誤 會 在
紅 碟 就 可 能 表 達 方 面 有 問 題 啦 ... 所 以 令 到 人 地 誤 會 在 個 意 思
刀 吾 知 因 為 尼 d 野 嘈 在 好 多 次 lu....
不 過 算 啦 ,,, 作 為 1 個 小 小 既 會 員 講 既 野 講 完 lu..
牙 man 好 男 不 ''雨''' 女 鬥 啦
明 白 ma?!
吾 明 的 ,, msn 搵 我 吧
文` 發表於 2009-4-10 13:29:44
又開戰啦..`-0-
丫婷~ 發表於 2009-4-10 13:00

恩恩- -..
op8 發表於 2009-4-10 13:53:23
其實都唔洗一定話自己美與醜的..話自己普通都得的
恆b0b0 發表於 2009-4-10 15:54:51
個個都唔好嘈...好冇?!
吾好再鬧啦
個個都冇錯
濠仔吾好執著之前人地講既野
e件事告一段落
0k!?"
~濠仔~ 發表於 2009-4-10 17:27:32
個個都唔好嘈...好冇?!
吾好再鬧啦
個個都冇錯
濠仔吾好執著之前人地講既野
e件事告一段落
0k!?"
寶寶 發表於 2009-4-10 15:54

我一開始就冇執著過...係某d人係都要令黎講....
如果大家都覺得我係錯既...我係到講反聲唔好意思....我多事...對唔住...ok...?
如果邊個再係到引起罵戰...唔好話我唔比面...邊個都係...
~濠仔~ 發表於 2009-4-10 17:39:09
其實我覺得呢d野冇話岩唔岩,錯唔錯
既然講到有言論自由,就冇必要為柒呢個字黎嘈!
Bass章 發表於 2009-4-10 13:20

我明白...姐係我覺得...冇信心就算囉...好似我咁...咪唔post囉...你post得一定要有信心...就係咁姐...都要比人話我偏幫既...個個人咁叻佢黎解決呀...真係..~
(!)嵐`;] 發表於 2009-4-10 19:15:39
姐係咁囉...你做我個位...你會明白...仲有...我係有諗個多方面...但係唔緊要啦...你地唔明...我唔怪你地...跟本你地連諗野都唔識諗...我又想問...你了解幾多?有時d野..唔好睇表面就話人啦...睇深小小....仲有...我 ...
~濠仔~ 發表於 2009-4-10 07:56

「姐係咁囉...你做我個位...你會明白...仲有...我係有諗個多方面...但係唔緊要啦...你地唔明...我唔怪你地...跟本你地連諗野都唔識諗...我又想問...你了解幾多?有時d野..唔好睇表面就話人啦...睇深小小....仲有...我每一次做野叫d人唔好嘈既時間...你d人去曬邊呀...咁叻你地做囉...我唔評論大家...但係如果大家係對我有不滿...可以同admin講...我做唔做好閒...咁叻...你地攪囉...我盡心盡力...做野做到死死下...都反壇幫手發貼...可以係比人當係衰人咁睇...你玩埋佢啦...講既野係咁多...!冇野再好講...你地講埋佢啦...~!」~濠仔~ 留的`

我係吾係要多謝您咁體諒我吾識野而吾怪我?!
您咁講係咪放縱自己?!
既然您做得到呢個位.就一定有您既可取之處.
就咁就放縱?!您呢個管理員都吾得了吧?!
我知.我明.我只係一個板主.邊有資格去話一個管理員?!
但您話人地只係睇表面.您呢?!
吾好意思我要引用一個P0.
http://www.tpfans.com/thread-8641-2-1.html
係呢度您夠係覺得呀婷之前係果D人就覺得佢宜加都係咁啦係咪?!
咁樣您有咩資格話人?!
比我拖左入黎既人吾好意思.
我個格就係咁直`
吾岩既死都會講出黎`
吾會做錯左之後就做縮頭烏龜.L0CK左個P0就算!
就因為您呢一點個壇就冇可能搞好!
吾通就只係得您一個人想搞好個壇?!
我地D會員冇搵過人黎個壇?!
個個人都會情緒的.
但吾好比呢D情緒影響您自己!
我討厭放縱自己的人.
十分討厭只懂說悔氣說話的人!
講到好似成個壇得您一個人做野咁`
我地D板主同會員做過果D野您又知幾多?!

「唔好睇表面就話人啦...睇深小小」
呢句野我還番比您`
吾係離譜既我吾會咁講.吾會為左小小野就反面.
我仲想係呢個壇玩既!

我冇話紅蝶係錯曬!
只小紅蝶佢真心諗過我講D野係咪岩.睇得出佢吾係吾講道理!
但您睇都吾睇就覺得我係錯.吾會平心靜氣睇下人地話得您岩吾岩!
人地話您就係吾岩.
我都係想提醒下您.咁落去吾得!

我講咁多.您都覺得我係錯既冇野好講`

我冇話您吾做野.但吾只您一個.
呢個壇好多人都有自己既野做.但都好似您一樣咁番黎支持這壇吧?!

咩野都可以放棄.但您自己吾可以放棄自己.
如果您因為咁小野就吾做既話.您走啦.
呢個壇吾要一D小小野係咁放縱自己既管理員!

您中意點做都好.封我IP呀DEL左我既是但您.
只小我自己冇愧於心!

我做人就係咁直.性格黎!
吾中意既咪睇!
文` 發表於 2009-4-10 19:41:09
「姐係咁囉...你做我個位...你會明白...仲有...我係有諗個多方面...但係唔緊要啦...你地唔明...我唔怪你地...跟本你地連諗野都唔識諗...我又想問...你了解幾多?有時d野..唔好睇表面就話人啦...睇深小小....仲有. ...
(!)嵐`;] 發表於 2009-4-10 19:15

講得好岩wo又- -...
丫材 發表於 2009-4-10 19:44:38

-.-咁樣落去對大家都唔好...整到我食飯都唔安樂咁好咩!? 如果見到既比下面收聲...唔好嘈 ok!?
~濠仔~ 發表於 2009-4-10 20:36:34
「姐係咁囉...你做我個位...你會明白...仲有...我係有諗個多方面...但係唔緊要啦...你地唔明...我唔怪你地...跟本你地連諗野都唔識諗...我又想問...你了解幾多?有時d野..唔好睇表面就話人啦...睇深小小....仲有. ...
(!)嵐`;] 發表於 2009-4-10 19:15

係呀...我係冇資格...仲有...我冇話過你係一個小小板主唔講得野...都係個句啦...你地一開口都覺得係我錯...我有咩好講呀...我幫理又話我偏幫...我有咩野可以講先...姐係咁...有幾多次嘈交...我係幫死一邊先...我係平衡過邊個係岩...我先去幫...宜家我就好似哩個例子一樣...叫你唔好吸毒...係為左你地好...但係就當左我係衰人咁睇囉...就係咁簡單...我份人係點...你地可以唔清楚...但係最小我可以係到講..我清者自清...你地要點講我唔介意...你地其實都係想我走姐...OK...冇問題...我走囉...但係你可以搵到一個我咁關心壇既人咩...我話比你知...哩個壇得一個一可以做到...就係POWERS...除左佢...你地冇一個人有資格呀~!仲有個個POST我講到明...我係冇導向性係話邊個人架...之後係有人係到認頭咋...小姐...
大埔討論區 大埔論壇 給居住大埔和喜歡大埔的人

手機版|Archiver|大埔網 ( 大埔粉絲 ) | 網站地圖

GMT+8, 2018-12-13 18:49 , Processed in 0.396570 second(s), 19 queries , Gzip On.

網站由香港網站設計(網頁廣告公司)開發。

快速回復 返回頂部 返回列表