搜索
大埔網 門戶 查看主題

我想知-.-我算醜還是中等(令仔這詞沒在我字典)

發佈者: 丫材 | 發佈時間: 2009-4-8 20:14| 查看數: 5440| 評論數: 133|帖子模式

最新評論

zoe_1112 發表於 2009-4-10 20:52:39
係呀...我係冇資格...仲有...我冇話過你係一個小小板主唔講得野...都係個句啦...你地一開口都覺得係我錯...我有咩好講呀...我幫理又話我偏幫...我有咩野可以講先...姐係咁...有幾多次嘈交...我係幫死一邊先...我係 ...
~濠仔~ 發表於 2009-4-10 20:36

吾 好 咁 啦 ,,,, 睇 見 你 吾 開 心 我 又 吾 開 心 ga 啦 /____\
我 明 你 尼 個 管 理 員 ,,,做 得 吾 易 ,,,,
又 要 做 自 己 野 ,,, 即 管 你 有 小 小 時 間 刀 黎 整 壇 or 其 他 野
其 實 以 前 果 d 野 過 在 咁 算 囉 ,, 重 提 番 做 咩 先 ?!
對 不 ?!
咁 點 解 要 拖 埋 牙 婷 同 淫 娃 落 水 尼 ..
吾 系 話 直 吾 直 問 題 ,,, 我 金 日 成 日 系 度 諗 ,,
人 人 刀 有 吾 同 既 性 格 ga ma ,,,
有 人 可 能 怕 事 ,,, 有 人 可 能 好 直 ,,, 有 人 可 能 好 貪 錢
咩  人 刀 有 ga ma ,,,
但 刀 系 吾 打 咁 多 lu..
吾 想 比 人 話
你 牙 ,,,, 吾 開 心 牙 ,, 打 比 我 啦
知 道 不 ?!
`帥雨v_v 發表於 2009-4-10 21:46:22
帥呆了.
紅蝶 發表於 2009-4-10 22:10:39
樓主 我都係覺得你唔柒先問你一句啫
既然你堅持要咁形容自己 我只覺得可惜
~濠仔~ 發表於 2009-4-10 22:19:12
我想問 大家冷靜未先?
~濠仔~ 發表於 2009-4-11 01:56:44
74# ~濠仔~

濠仔!大家也是成熟人!我明白你做管理員的問題!
所以你就是作為這職位就不要跟閒雜人等罵起來嗎?
論壇?只是讓我們一起分享資訊,結交朋友的地方
又不是人生的險關,又可說與你何幹呢?
所以,我覺得 ...
Bass章 發表於 2009-4-11 01:23

放心啦...章...我同左我個心理素質好高既朋友傾過...佢都話我係哩件事上係做錯左D野...比較激左D...但係佢都有講到就係錯不在於我...我只係出於一個幫人既心...不用太介意...但係我要留意一點既就係...我有冇雖要咁做...我又覺得佢講得冇錯...我都係到講多次...冇錯...我係今次件事上我係有問題...做得唔夠全面...但係大家試諗下講出一D係世界既事實...而比人係咁話既時候...你會點?我知道網上世界...其實可以唔洗咁執著...但係就因為...太多衰既野都係網上世界發生...我只係想做反小小野...希望唔好咁多人衰左先黎後悔...我出發點只係想咁...希望大家唔好介意...如果有咩問題...係覺得我唔岩...可以話我知...我係一個會接受意見既人...唔係好既就聽..唔好就唔聽個D人...希望大家見諒....~!
P.S你要話我係縮頭烏龜冇問題...我都係覺得自己岩...仲有...我講左好多次...我係個件事上我冇導向性...話係邊個...希望你明白[email protected]!
op8 發表於 2009-4-11 02:41:38
67# (!)嵐`;]

一個20幾歲既人同你10幾歲既妹妹比較?
你認為?佢壓力大過你定係你壓力大過佢?
佢既職位比你高?你認為佢做既野比我地每一個做既野少定多呢?
而且,佢唔係講悔氣說話!
只係佢表達番自己既感受, ...
Bass章 發表於 2009-4-11 01:36

用年齡來斷定=.=就真的有點問題,壓力就...我都唔知關呢件事咩事.....如果是說呢件事都有壓力的話,

就自己不用看那麼重,放輕鬆其實這事一點都不用在乎吧,用平常心去管理就好了。

做野多少,就和對錯無關的....但悔氣話呢....您腦袋判斷為沒就沒啦...雖然我覺得有。

就算您說別人沒資格評論,但別人都是評論了,那您覺得是一點可取的地方都沒的話就隨便啦~

我都是在說真心話不用介意呀~
op8 發表於 2009-4-11 03:12:51
放心啦...章...我同左我個心理素質好高既朋友傾過...佢都話我係哩件事上係做錯左D野...比較激左D...但係佢都有講到就係錯不在於我...我只係出於一個幫人既心...不用太介意...但係我要留意一點既就係...我有冇雖要咁 ...
~濠仔~ 發表於 2009-4-11 01:56

執著下去吧,這是您自己想做的事吧~那就依循著自己的方向去行,

可能您判斷是非的手法和其他人不同,其他人會不認同您,或者其他人認為您不能明辨是非,

其實在可以其他人立場想下,他為什麼這樣呢?想一下再和他們對話,以文字交流的話,

應該比用語言有更多的時間去作出判斷,理解,不太會一時衝動失言。

而且他們都很好的了,大約以理來說/(罵?),雖然感覺上會感到怒氣,但都沒作出人身攻擊。

您的某一些說話,其實我都感到有一些說話有點兒悔氣,

我覺得若果您是以管理員身份回話的話,最好就不要這樣啦(個人觀感人人不同)

可能您是在回應那人的話時,看到那一些的說話方式就以相同的方式回應.....先就這樣了

(看到什麼感覺到什麼我就寫什麼,就算是會給人說成以是真心為名的沒禮都沒關係)
~濠仔~ 發表於 2009-4-11 03:13:25
用年齡來斷定=.=就真的有點問題,壓力就...我都唔知關呢件事咩事.....如果是說呢件事都有壓力的話,

就自己不用看那麼重,放輕鬆其實這事一點都不用在乎吧,用平常心去管理就好了。

做野多少,就和對錯無關的.... ...
op8 發表於 2009-4-11 02:41

不會介意....你都係想大家好...多謝你比我既意見啦...仲有...章講既野冇錯架...佢講既野=我個位心理好好既朋友一樣...希望你明白佢既用意
op8 發表於 2009-4-11 03:38:07
不會介意....你都係想大家好...多謝你比我既意見啦...仲有...章講既野冇錯架...佢講既野=我個位心理好好既朋友一樣...希望你明白佢既用意
~濠仔~ 發表於 2009-4-11 03:13

我覺得拒這樣說話好似推您入火抗,,,,,,,,,,,,雖然他都是盡心想幫您應該

要說理由的話...應該是他的判斷思維事情思維的合理度太低,,,

當然這判斷都是由我的個觀感來判斷...說我的沒理都行
~濠仔~ 發表於 2009-4-11 04:24:14
我覺得拒這樣說話好似推您入火抗,,,,,,,,,,,,雖然他都是盡心想幫您應該

要說理由的話...應該是他的判斷思維事情思維的合理度太低,,,

當然這判斷都是由我的個觀感來判斷...說我的沒理都行
op8 發表於 2009-4-11 03:38

又唔好咁講...放心吧...希望件事大家講完之後就算吧...希望咁多位以後合作得好d...要玩野既人我諗大家會睇到係咩人...
大埔討論區 大埔論壇 給居住大埔和喜歡大埔的人

手機版|Archiver|大埔網 ( 大埔粉絲 | 網站地圖

GMT+8, 2018-5-21 09:03 , Processed in 0.908999 second(s), 24 queries , Gzip On.

網站由香港網站設計(網頁廣告公司)開發。

快速回復 返回頂部 返回列表