搜索
大埔網 門戶 查看主題

我想知-.-我算醜還是中等(令仔這詞沒在我字典)

發佈者: 丫材 | 發佈時間: 2009-4-8 20:14| 查看數: 5882| 評論數: 133|帖子模式

最新評論

op8 發表於 2009-4-11 05:01:49
又唔好咁講...放心吧...希望件事大家講完之後就算吧...希望咁多位以後合作得好d...要玩野既人我諗大家會睇到係咩人...
~濠仔~ 發表於 2009-4-11 04:24

唔會係我掛=.=......
~濠仔~ 發表於 2009-4-11 05:38:48
唔會係我掛=.=......
op8 發表於 2009-4-11 05:01

不...唔好自認呀...唔係又有誤會架喇
恆b0b0 發表於 2009-4-11 13:10:58
係呀...我係冇資格...仲有...我冇話過你係一個小小板主唔講得野...都係個句啦...你地一開口都覺得係我錯...我有咩好講呀...我幫理又話我偏幫...我有咩野可以講先...姐係咁...有幾多次嘈交...我係幫死一邊先...我係 ...
~濠仔~ 發表於 2009-4-10 20:36

做咩要搞到走甘大件事= ="
成件事由一個"柒"字引起= ="
濠仔..人地有冇自信吾系睇佢打左d咩
比如..e+去3男/其他果d自貼區
就算人地個樣非常好
都唔會話自己好樣
果d人都會系話自己柒
總結番..
打個柒字..唔代表系冇自信
話自己好樣果d,,多數會比人話自戀..
明白冇?!"
~濠仔~ 發表於 2009-4-11 19:26:27
做咩要搞到走甘大件事= ="
成件事由一個"柒"字引起= ="
濠仔..人地有冇自信吾系睇佢打左d咩
比如..e+去3男/其他果d自貼區
就算人地個樣非常好
都唔會話自己好樣
果d人都會系話自己柒
總結番..
打個柒字..唔 ...
寶寶 發表於 2009-4-11 13:10

你要講我冇所謂...你又唔係心理學家......總知我就問過人...哩d行為係因為冇信心...自卑...先咁打出黎架...算啦...唔講喇...邊個岩邊個錯...你地鍾意啦...唔嘈喇...
恆b0b0 發表於 2009-4-11 19:32:31
你要講我冇所謂...你又唔係心理學家......總知我就問過人...哩d行為係因為冇信心...自卑...先咁打出黎架...算啦...唔講喇...邊個岩邊個錯...你地鍾意啦...唔嘈喇...
~濠仔~ 發表於 2009-4-11 19:26

我入黎吾系嘈= ="
只系講野.."
你吾好郁d就講悔氣說話..
可以嘛/!?!
丫材 發表於 2009-4-11 19:32:37
囧'''好難頂呀....嘈完未嫁...好搞唔搞係我個貼到開波=.=
恆b0b0 發表於 2009-4-11 19:35:16
囧'''好難頂呀....嘈完未嫁...好搞唔搞係我個貼到開波=.=
丫材 發表於 2009-4-11 19:32

我冇嘈...我只系支持你姐
之後人地甘講,,我咪甘回囉.."
~濠仔~ 發表於 2009-4-11 19:55:38
我入黎吾系嘈= ="
只系講野.."
你吾好郁d就講悔氣說話..
可以嘛/!?!
寶寶 發表於 2009-4-11 19:32

哈....哩d叫悔氣說話...咁真係唔知咩叫好聽既說話了...算啦...樓主叫唔好嘈...咁我咪收口唔嘈囉...係咁多ok?
Bass章 發表於 2009-4-11 20:03:55
恆b0b0 發表於 2009-4-11 20:25:49
哈....哩d叫悔氣說話...咁真係唔知咩叫好聽既說話了...算啦...樓主叫唔好嘈...咁我咪收口唔嘈囉...係咁多ok?
~濠仔~ 發表於 2009-4-11 19:55

最好.____."=]"
大埔討論區 大埔論壇 給居住大埔和喜歡大埔的人

手機版|Archiver|大埔網 ( 大埔粉絲 ) | 網站地圖

GMT+8, 2018-12-13 18:49 , Processed in 0.375229 second(s), 19 queries , Gzip On.

網站由香港網站設計(網頁廣告公司)開發。

快速回復 返回頂部 返回列表