搜索
大埔網 門戶 查看主題

studio 私影 --- 我是他唯一的王女殿下

發佈者: 紅蝶 | 發佈時間: 2009-8-22 22:31| 查看數: 3617| 評論數: 81|帖子模式

最新評論

紅蝶 發表於 2009-8-25 20:19:09
我覺得今次ok喎
會唔會淨係佢睇唔慣咋
cross 發表於 2009-8-25 19:54

唔知道... 唔係個個接受到lolita 呢點我明白 - -
li1112 發表於 2009-8-25 20:46:46
我已經係揀最薄既白絲襪著....
都係諗唔明點解唔自然 - -"

一般人1000M 已經 我游左好多年嫁喇
2000M 以上我已經習慣左 所以先要游咁多咋
而家D小朋友愈來愈厲害.... 如果而家去睇小學學界比賽
好可能要挖 ...
紅蝶 發表於 2009-8-25 20:18

唔知呀~
不過本身自己唔喜絲襪--"
算啦- -"
你表情超正的啦!!!

我一年唔一定游到1次水- -"
所以1000對我黎講好多= ="

但真係對不起喔.....
我完全冇諗住咁會打擊到你--"
cross 發表於 2009-8-25 20:47:52
唔知道... 唔係個個接受到lolita 呢點我明白 - -
紅蝶 發表於 2009-8-25 20:19

我係接受唔曬果類
影相我ok
出街果d就唔得
li1112 發表於 2009-8-25 20:49:31
紅蝶 發表於 2009-8-25 20:19

我之前一排都係影開cos既- -"
所以lolita同cos我都接受到- -"

算啦- -"
e加除左對不起我都唔知可以講咩好- -"
紅蝶 發表於 2009-8-25 20:56:47
我係接受唔曬果類
影相我ok
出街果d就唔得
cross 發表於 2009-8-25 20:47

唔好話你.... 我都唔可以著最標準既lolita裝出街
我呢d都只係便服式lolita
著出街 唔加配件冇人知我著緊XDDD
紅蝶 發表於 2009-8-25 21:02:21
我之前一排都係影開cos既- -"
所以lolita同cos我都接受到- -"

算啦- -"
e加除左對不起我都唔知可以講咩好- -"
li1112 發表於 2009-8-25 20:49

我都算係個coser黎啵 (唔出event既coser!!)
我意思係唔係個個都接受到唔同種既lolita

我又冇話你d乜野 唔好對號加入坐好啵
如果你係因為我xanga既野而講對唔住
咁我想講你知 我吐糟如果針對一個人會爆名出黎
不論ac名還是真名.... 雖然你話我怪 我的確有d灰
但唔好所有野攬上身會比較好 =]
cross 發表於 2009-8-25 21:03:05
唔好話你.... 我都唔可以著最標準既lolita裝出街
我呢d都只係便服式lolita
著出街 唔加配件冇人知我著緊XDDD
紅蝶 發表於 2009-8-25 20:56

始終我會覺得d唔係大路o既野
好難擺出街
興趣自己玩或同班志同道合的玩夠
紅蝶 發表於 2009-8-25 21:14:11
始終我會覺得d唔係大路o既野
好難擺出街
興趣自己玩或同班志同道合的玩夠
cross 發表於 2009-8-25 21:03

擺出街都ok既 不過我唔太喜歡做既d野...
cross 發表於 2009-8-25 22:44:59
擺出街都ok既 不過我唔太喜歡做既d野...
紅蝶 發表於 2009-8-25 21:14

係我接受程度同你唔同咁姐
但係你影d相我都ok^^
li1112 發表於 2009-8-25 22:52:04
我都算係個coser黎啵 (唔出event既coser!!)
我意思係唔係個個都接受到唔同種既lolita

我又冇話你d乜野 唔好對號加入坐好啵
如果你係因為我xanga既野而講對唔住
咁我想講你知 我吐糟如果針對一個人會爆名出 ...
紅蝶 發表於 2009-8-25 21:02

我只係俾你打一打沉左啫...

因為e句ma-3-
咁我有份打沉你ma- -"

event.....
其實我覺得唔去好過-_-
識得多人就好玩既~
但d相唔會好得去邊-_-

e加d人當event係影樓咁~
帶埋d影樓燈~背景布~
公然用人d電-_-
太可怕了--"
大埔討論區 大埔論壇 給居住大埔和喜歡大埔的人

手機版|Archiver|大埔網 ( 大埔粉絲 ) | 網站地圖

GMT+8, 2019-9-16 19:04 , Processed in 0.668849 second(s), 17 queries , Gzip On.

網站由香港網站設計(網頁廣告公司)開發。

快速回復 返回頂部 返回列表