搜索
大埔網 門戶 查看主題

聖誕活動

發佈者: ~濠仔~ | 發佈時間: 2009-12-25 13:51| 查看數: 2021| 評論數: 15|帖子模式

聖誕快樂呀...係到祝大家開開心心...唔知琴晚大家過得開唔開心呢?
為左本壇都有氣分d...由宜家開始至到下個星期一(25/12-28/12)入黎哩個post講一d祝賀說話...就會送出一個聖誕勳章...同埋加50分作為禮物...係到希望大家多多支持啦.....

大埔討論區全人祝賀

最新評論

~濠仔~ 發表於 2009-12-25 13:54:10
咁我講先啦....係到祝大家...每日都開開心心...有咩唔開心就咩都踢去佢...最重要就係同你地既身邊人快快樂樂啦...
LF139 發表於 2009-12-25 14:19:15
聖 誕 快 樂 ~

評分

參與人數 1現金 +50 收起 理由
~濠仔~ + 50 聖誕快樂呀

查看全部評分

~濠仔~ 發表於 2009-12-25 19:09:31
聖 誕 快 樂 ~
LF139 發表於 2009-12-25 14:19

唔得呀...太小...多d哈哈
s1781501 發表於 2009-12-25 19:15:18
我又黎...我祝大埔討論區上上下下身體健康,merry christmas&happy boxing day...還有我希望大家係新一年開開心心...過d新一年的生活...大埔討論區"加油"

評分

查看全部評分

mako_0804 發表於 2009-12-25 19:28:03
祝咁各位有伴侶既以後每一年既平安夜同聖誕都咁長長久久的開心=]
平安夜快樂"聖誕節快樂^^...冇伴侶..好似我咁既都要同d fd玩得開開心心喔^^

評分

查看全部評分

~濠仔~ 發表於 2009-12-26 04:09:32
快d入黎留個言啦
水魚。﹏。 發表於 2009-12-26 14:06:43
我講喇^.^

系依一個聖誕節
我祝街上邊一對對情侶開開心心
佢地繼續sweet sweet
單身既繼續努力/同你地既朋友一齊開心咁玩=]

評分

查看全部評分

errol 發表於 2009-12-26 14:55:34
聖誕快樂

評分

查看全部評分

~濠仔~ 發表於 2009-12-26 16:09:36
聖誕快樂
errol 發表於 2009-12-26 14:55

講多d啦...太小喇
12下一頁
大埔討論區 大埔論壇 給居住大埔和喜歡大埔的人

手機版|Archiver|大埔網 ( 大埔粉絲 ) | 網站地圖

GMT+8, 2019-12-14 06:50 , Processed in 0.867975 second(s), 31 queries , Gzip On.

網站由香港網站設計(網頁廣告公司)開發。

快速回復 返回頂部 返回列表