搜索
大埔網 門戶 查看主題

世上還有這樣膚淺的人?

發佈者: 紅蝶 | 發佈時間: 2010-1-17 21:36| 查看數: 2149| 評論數: 20|帖子模式

最新評論

紅蝶 發表於 2010-1-19 17:13:07
都係人一個啫! 咩得未得囉...
keith 發表於 2010-1-18 20:42

你想表達什麼?
晴;# 發表於 2010-1-19 19:07:09
高度唔代表一切-_-
咁你話1個14歲既女仔同個18歲既男仔拍拖得唔得呀-_-?
其實只要係真心鐘意對方咪得囉.
mako_0804 發表於 2010-1-19 22:09:23
自己介意既話咪唔好學人地咁囉...
唔關佢事根本冇呢個資格去質疑人地襯唔襯..
自己覺得咁樣唔襯既話咪唔好學人地囉...就係咁簡單
人地2個人既事關佢鬼事
而家呢個年代仲有呢d小朋友念頭..
Ms.Wanb 發表於 2010-1-21 18:21:36
2人相愛係個心,高矮肥瘦唔係問題*係介意既就唔會同你一齊!!
紅蝶 發表於 2010-1-21 21:58:54
高度唔代表一切-_-
咁你話1個14歲既女仔同個18歲既男仔拍拖得唔得呀-_-?
其實只要係真心鐘意對方咪得囉.
晴;# 發表於 2010-1-19 19:07

你問我呀? (笑)
op8 發表於 2010-1-21 23:22:35
你想表達什麼?
紅蝶 發表於 2010-1-19 17:13

人一個,咩得未得囉(xx得就ok)

明了沒=.=
~濠仔~ 發表於 2010-1-22 18:30:20
真係有d兒....白痴個個人
晴;# 發表於 2010-1-22 22:27:46
你問我呀? (笑)
紅蝶 發表於 2010-1-21 21:58

唔係=3=
wcshih1022 發表於 2010-3-16 12:18:35
你好,我現在正在做一項研究,希望就讀中學的學生,幫我填這份問卷,謝謝!!!

Hi...你好,我現在正在做一項研究,希望就讀中學的學生,幫我填這份問卷,係關於校園自願驗毒計劃的,好急需你們的幫助,大約10分鐘時間,無限感激,謝謝!!!
請chick以下的link
http://www.my3q.com/go.php?url=drug2010/15003

請大家在填寫問卷時,留意最多可以填多少項,如  最多可選3項   等還有  就是排列請依1-9排列,1. 為最重要,9.  為最次要必須把1-9 填寫,不可重覆數字如果你做
fannie7931 發表於 2010-4-14 16:24:13
呢D問題我係智識庫都睇左唔少, 真係好白痴既問題都有, 冇話題打一D白痴問題都有人回應,都係至在攞分咋。
無題!
大埔討論區 大埔論壇 給居住大埔和喜歡大埔的人

手機版|Archiver|大埔網 ( 大埔粉絲 ) | 網站地圖

GMT+8, 2020-10-27 20:17 , Processed in 1.646914 second(s), 17 queries , Gzip On.

網站由香港網站設計(網頁廣告公司)開發。

快速回復 返回頂部 返回列表